Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Aquafloor félmatt 1 lit. (6db/#)

Aquafloor félmatt 1 lit. (6db/#)
Aquafloor félmatt 1 lit. (6db/#)
6 970 Ft
Nettó ár: 5 488 Ft
  • Raktáron: Raktáron
  • Cikkszám: C390059
  • Tömeg: 1 kg
  • EAN: 3850280390059

Az AQUAFLOOR egy egykomponensű akril-poliuretán kötőanyag alapú vízzel hígítható lakk, amelyet közepes terhelésnek kitett parketta és bútor védelmére használunk. Jellemző rá a hosszú védelem, ellenáll enyhe vegyszereknek, valamint kopásálló.

FELHORDÁSI MÓD:
A lakk felhordása előtt jól elő kell készíteni a felületet. A felületnek száraznak, tisztának, zsírmentesnek kell lennie, valamint át kell csiszolni (150-es csiszolópapírral), majd alaposan minden port el kell távolítani. Felhasználás előtt jól össze kell keverni a lakkot! A keveréket ecsettel vagy speciális hengerrel 3 rétegben visszük fel (rétegenkénti száradás 3-4 óra) száraz, csiszolt és portalanított parkettára. A lakk közvetlen felvihető, mint első réteg a parkettára, vagy az Aqumaestro akril alapozó parkett lakkra. Rétegenként csiszolást 320-as vagy finomabb csiszolópapírral végezzük. A helyiség 24-48 óra után használható az utolsó réteg felvitelétől számítva. Az eszközöket használat után mossuk el vízzel. A kiszerelést részleges használat után azonnal jól zárjuk le.

MARADÉK ANYAG ÉS CSOMAGOLÁS KEZELÉSE:
A kanna tartalmát teljes mértékben ki kell üríteni. Azt át kell adni az újrahasznosítható udvarban vagy zöld szigeten. Jogi személyek, mint csomagolási hulladék adják át az erre felhatalmazott gyűjtő számára. VOC: EU határérték erre a termékre A(i), 140 g/l (2010). Ez a termék legfeljebb 120 g/l VOC-t tartalmaz. Felhasználható gyári lezárt csomagolásban, száraz és jól szellőztetett, napfénytől védett helyen tárolva +5°C és +25°C között legalább a csomagoláson jelzett időpontig. 

  • KIADÓSSÁG:
    0,1 liter/m2 egy rétegben. (1 liter kiadóssága 3 rétegben kb.: 3-4 m2)
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató