Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Bapco Comfort BSSA univerzális kontaktragasztó spray 600ml. (12db/#)

Bapco Comfort BSSA univerzális kontaktragasztó spray 600ml. (12db/#)
Bapco Comfort BSSA univerzális kontaktragasztó spray 600ml. (12db/#)
2 888 Ft
Nettó ár: 2 274 Ft
  • Raktáron: Nincs raktáron
  • Cikkszám: BSSA-06C
  • Tömeg: 0.56 kg
Minimális rendelési mennyiség 12

A Bapco BSSA kontaktragasztó kifejezetten nagy szilárdságú, finoman szórható ipari ragasztóanyag
különböző felületekhez. A ragasztó különféle iparágakban és anyagokhoz használható, például fa-, bútor-, autó- és építőiparban, hajókhoz, lakóautókhoz, HPL-lapokhoz, élzáráshoz, kárpitozáshoz.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Használat előtt alaposan rázza fel. A felületeket meg kell tisztítani a portól és a szennyeződésektől. Fújjon egyenletes ragasztóréteget mindkét felületre: célszerű az egyikre függőlegesen, a másikra vízszintesen.  Várjon 2-3 percet, hogy ne tapadjon a ragasztó felülete, ezután csatlakoztassa a ragasztott anyagokat. A nyitott idő lejárta előtt (30 perc) ragassza össze a felületeket. Ajánlott: egy nyomóhengerrel egyenletes nyomást alkalmazni a teljes felületre a maximális kötési szilárdság elérése érdekében. Az alkalmazás optimális hőmérsékleti tartománya 16-27 °C között. A legjobb teljesítmény érdekében mind a ragasztóanyagnak, mind a ragasztott anyagoknak ebben a tartományban kell lennie. A kötés teljes megszilárdulása 24-48 óra. Polisztirolra, EPS-re, XPS-re közvetlenül ne alkalmazza. Hőállóság: 110 °C-ig. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató