Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

Bapco Decor (EPS, XPS, Szigetelések) kontaktragasztó spray 500ml.

Bapco Decor (EPS, XPS, Szigetelések) kontaktragasztó spray 500ml.
Bapco Decor (EPS, XPS, Szigetelések) kontaktragasztó spray 500ml.

SZIGETELÉSEK, EPS, XPS                               DECOR                               UNIVERZÁLIS KONTAKTRAGASZTÓ
A Bapco DECOR kontaktragasztó szinte az összes építőiparban használatos anyag ragasztására alkalmas. Többek között: dekorációs elemek polisztirolból, poliuretánból, könnyű hő- és hangszigetelés, szintetikus gumi, ásványgyapot, akusztikus hab, parafa, gumi-parafa, filc, fóliák stb. ragasztására. A ragasztóra jellemző a magas kezdeti tapadás és a szabályos permetezési minta. Az aeroszolragasztó lehetővé teszi a kényelmes és gyors munkát, miközben növeli hatékonyságot és terjedelmet.
ÚTMUTATÁS: Használat előtt alaposan rázza fel. A felületeket meg kell tisztítani a portól és a szennyeződésektől. Javasoljuk, használat előtt tesztelje az anyagok és az aljzatok megfelelőségét. A tartós kötés érdekében mindkét felületet permetezzük. Miután mindkét felületre egyenletes réteget alkalmazott, várjon 1-2 percet, majd nyomja össze a ragasztott felületeket. A ragasztott felületeket össze kell nyomni a nyitott időn belül (azaz 40 perc alatt). A maximális kötés elérése érdekében nyomóhenger használata ajánlott. Az alkalmazás optimális hőmérsékleti tartománya 16-27 °C között. A legjobb teljesítmény érdekében mind a ragasztóanyagnak, mind az aljzatnak ebben a tartományban kell lennie. Az aeroszolragasztó lehetővé teszi a kényelmes és gyors munkát, miközben növeli a termelékenységet és a munka terjedelmét. A ragasztót védeni kell fagy ellen.
TISZTÍTÁS: Használjon Bapco CSC Citrus Cleaner-t.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató