Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Bravo Inspire Sande Gold 1 lit. (6db/#)

Bravo Inspire Sande Gold 1 lit. (6db/#)
Bravo Inspire Sande Gold 1 lit. (6db/#)
9 152 Ft
Nettó ár: 7 206 Ft
  • Raktáron: Raktáron
  • Cikkszám: C189424
  • Tömeg: 1 kg
  • EAN: 3850280189424

https://youtu.be/whOVQ42gkMA?list=PL3wu3n-j-SV2MdXBwJ7jjwsFTj2IorJ2n 

A BRAVO INSPIRE SANDE kiváló minőségű dekoratív felület a belső falakhoz, minőségi polimer kötőanyagból és pigmentekből, amelyek dekoratív hatásokat érnek el. Kiváló tapadással és nagy terheléssel szembeni ellenállással működik, jó páraáteresztő képességgel és víztaszító képességgel rendelkezik.

ALKALMAZÁS:
Alkalmas sima, belső falfelületek dekoratív védelmére, azzal a céllal, hogy emelje az esztétika szintjét lakó- és kereskedelmi helyiségekben. Ellenőrzött alkalmazás, de viszonylag egyszerű technikával egyedi végső megjelenést ér el, amelyen különböző fényű mezők váltakoznak. A BRAVO INSPIRE SANDE-t fokozatosan, kis mennyiségben, ecsettel, körkörös mozdulatokkal, minden irányban, egy rétegben viszik fel. Körülbelül 2 m2 felületig alkalmazzák. A helyiség hőmérsékletétől függően 5-10 perccel a felhordás után ugyanazt a felületet száraz kefével ecseteljük, amely a "homokot" a kívánt irányba tolja, és ezáltal létrehozza a felület végleges megjelenését. 

  • KIADÓSSÁG:
    8-10 m2 /liter, az aljzat nedvszívó képességétől, érdességétől és az árnyéktól függően.

  • HÍGÍTÁS: 
    Ne hígítsuk. 
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató