Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Csónaklakk fényes 0,75 lit. (6db/#)

Csónaklakk fényes 0,75 lit. (6db/#)
Csónaklakk fényes 0,75 lit. (6db/#)
Minimális rendelési mennyiség 3

A Csónaklakk kültéri fa felületek időjárásálló védelmére szolgál, vízben álló szerkezetek és csónakok esetében a vízvonal feletti részen alkalmazható.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:
A felület legyen tiszta, száraz, por, zsír és egyéb szennyeződéstől mentes. Az esetleges régi festék vagy lazúr maradékot a felületről el kell távolítani. Jó állékonyságú korábbi (14 napnál régebbi) csónaklakk bevonat átfestésekor lakkozás előtt csiszolja meg a felületet a jobb tapadás érdekében. Kezeletlen fa esetében alapozzon lenolajkencével vagy LAZURIT favédőszerrel. Felhordás ecsettel vagy szórással, 2-3 vékony rétegben. Átfesthető: 16 óra. Közvetlen erős napfényben, illetve 10°C alatt nem javasoljuk festési munkálatok végzését. Eszközök tisztítása szintetikus hígítóval. 

 • KIADÓSSÁG:
  9-11 m2/liter egy rétegben, sima felületen, 30 mikronos rétegvastagság esetén.

 • RÉTEGREND:
  1x Lenolajkence/LAZURIT favédőszer + 2-3x Csónaklakk

 • HÍGÍTÓ:
  szintetikus hígító

 • FELHASZNÁLÁS:
  Száradás 8-12 óra, 20°C-on, legfeljebb 65% realtív páratartalom esetén. Zárt térben történő lakkozás esetén biztosítani kell a jó szellőzést. 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató