Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

DEKOR vízbázisú dekorfesték Arany 80ml.

DEKOR vízbázisú dekorfesték Arany 80ml.
DEKOR vízbázisú dekorfesték Arany 80ml.

http://inchem.pl/produkty/dekor
• Fémes hatás festett felületeken
• Gyorsan szárad
• Környezetbarát
• Véd és díszít
• Időjárásálló
Szavatossági idő: 36 hónap
Gyermekektől távol tartandó!
Lenyelés esetén forduljon orvoshoz!
Fagyveszélyes
Az eszközök vízzel tisztíthatóak, közvetlen felhasználás után.

Alkalmazás: Használat előtt rázza fel a dekoratív lakkot. A festett felületeket alaposan tisztítsa meg a portól, szennyeződésektől és a régi bevonatoktól. Vigye fel a tiszta, száraz és zsírtalanított felületekre. A várt hatástól függően ecsettel, szivaccsal, hengerrel lehet felvinni. Festés közben gyakran keverje meg a lakkot. Javasoljuk, hogy alkalmazza két rétegben. A második réteget legalább 60 perc elteltével kell felvinni. A teljes száradás 24 óra. A száradási idő függ a páratartalmától és a hőmérséklettől.
Használat: díszlécek, sírkőfelirat, karácsonyi és alkalmi dekorációk, üveg, papír, karton, fa, fém, képkeretek, szalvétatechnika, sablonok festéséhez.

A Dekor dekoratív lakk vízbázisú, akrilgyanta és dekoratív pigment alapú. Vízzel higítható és környezetbarát. Egyedülálló, csillogó hatást kelt, amely gazdagítja a festett felületeket. Külső felhasználásra, különösen természetes kő (terrazzo, gránit, márvány) díszítésére, de belsőépítészeti célokra, pl. üveg, papír, karton, fa, fém, képkeretek, díszlécek, karácsonyi díszek. Nagyon jó tapadással rendelkezik, száradás után rugalmas bevonatot képez, ellenáll a súrolásnak és a karcolódásnak. Természetes illata miatt univerzális lakk. Adalékanyagai védik az UV sugárzástól!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató