Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

Final Akril készvakolat 1,5 mm. kapart fehér 25 kg.

Final Akril készvakolat 1,5 mm. kapart fehér 25 kg.
Új
Final Akril készvakolat 1,5 mm. kapart fehér 25 kg.

Vödrös kiszerelésű akril készvakolat kapart hatású homlokzati felületek kialakítására.
Vízlepergető, UV és időjárás álló, véd a penész és alga kialakulásával szemben. Igény esetén beltérben is alkalmazható.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:
Alkalmazható cement alapú vakolatok és burkolatok, gipszkarton, farost lemez és beton felületeken,
továbbá ideális megoldás hőszigetelő rendszerek díszítő vakolataként.

FELHASZNÁLÁS:
Az alkalmazás kizárólag a megfelelő időjárási körülmények között történhet: A levegő és a felület hőmérséklete legyen +5°C és +30°C között, a relatív páratartalom legyen kisebb, mint 80%. Az alapvakolat legyen tökéletesen száraz és állékony. Közvetlen napsugárzásnak, vagy erős szélnek kitett felületen ne történjen munkavégzés (túl gyors száradás), vagy védekezzen takarással. Esőben, ködben ne történjen munkavégzés. A felület a felhordást követően 48 óráig nem ázhat meg és nem lehet a hőmérséklet +5°C alatt. A vakolás előtt 24 órával alapozzon FINALGRUND UNI vakolat alapozóval. Alaposan keverje fel a vakolatot gépi keverővel. Hígítás nem szükséges, eszközök tisztítása vízzel. A felhordás roszdamentes glettvassal vagy gépi úton történhet. A felesleges vakolatot (túlzott rétegvastagság) távolítsa el a felületről rozsdamentes glettvassal. A vakolat ideális vastagsága a legnagyobb szemcseméretek által megadott vastagság. A felhordást követően a vakolat mintázatát műanyag glettvas/simító használatával alakítsa ki. 

 

  • KIADÓSSÁG:
    Kapart/AZG 1,5 mm: 2,2 kg/m2 
    Kapart/AZR 1,5 mm: 2,1kg/m

  • HÍGÍTÓ:
    Hígítása nem szükséges. Eszközök tisztítása vízzel. 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató