Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Glamour Effect Moon Dust-Holdpor csillám Ezüst 10gr.

Glamour Effect Moon Dust-Holdpor csillám Ezüst 10gr.
Glamour Effect Moon Dust-Holdpor csillám Ezüst 10gr.
2 048 Ft
Nettó ár: 1 612 Ft
  • Raktáron: Raktáron
  • Cikkszám: IB00704
  • EAN: 5907556929128

Glamour Effect „Moon Dust” csillogó molekuláival és különleges színeivel egyedi színhatás készíthető. A „Moon Dust” alkalmazása különleges vizuális hatások elérését teszi lehetővé.

Bármilyen belső teret karakteressé tud varázsolni. A Glaze fallazúrhoz adott „Moon Dust” ragyogó részecskéi kifinomultan csillogóvá teszik a felületet, ami különösen fontos lehet akkor ha csak egy területet, vagy egy dekoratív elem kis részeit szeretnénk kihangsúlyozni. A Galze fallazúrhoz hozzáadott „Moon Dust” csillogó felület hatását teszi lehetővé, amivel különleges, elegáns és impozáns belső terek alakíthatóak ki. Egy finoman strukturált falon a csillogó részecskék különleges fényességet és elegenciát csempésznek a belső terekbe. Használat: közvetlen a használat előtt adjuk a kívánt mennyiségű „Moon Dust”-ot a Glaze fallazúrhoz, majd keverjük el. Alkalmazás előtt próbáljuk ki a keveréket egy kis felületen, hogy a várt hatást kapjuk-e. Oszlassuk el egy szivaccsal vagy ecsettel az előkészített felületen. A Glaze fallazúr egy flakonjához (750 ml.) adjunk minimum 1 flakon (10 gr.), maximum 7 flakon „Moon Dust”-ot. A „Moon Dust”-ot ne keverjük más festékekkel, alkalmazása a Glaze fallazúrral kombinálva ajánlott. Minőségét megőrzi: korlátlan ideig. Gyermekek kezébe nem kerülhet. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató