Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Hardlux kalapácslakk rezedazöld 0,75 lit. (6db/#)

Hardlux kalapácslakk rezedazöld 0,75 lit. (6db/#)
Hardlux kalapácslakk rezedazöld 0,75 lit. (6db/#)
Minimális rendelési mennyiség 3

HARDLUX kalapácslakk egy gyorsan száradó, korróziógátló hatású festék fém és fa felületekre. 

ALKALMAZÁSI TERÜLET:  

FÉMRE:
Használat előtt keverje fel alaposan a festéket. A felület legyen tiszta, száraz, por, zsír és egyéb szennyeződéstől mentes. A jobb tapadás érdekében csiszolja meg a felületet. A termék önmagában is korróziógátló, de a tartósabb védelem érdekében javasoljuk egy rétegben a KEMODUR alapozó felvitelét. A HARDLUX kalapácslakk felhordása két rétegben javasolt. Felhordható ecsettel, hengerrel, szórással. Átfesthető: min. 16 óra. Közvetlen erős napfényben, illetve 10°C alatt nem javasoljuk festési munkálatok végzését. Eszközök tisztítása HARDLUX kalapácslakk hígítóval.

FÁRA:
Használat előtt keverje fel alaposan a festéket. A felület legyen tiszta, száraz, por, zsír és egyéb szennyeződéstől mentes. A jobb tapadás érdekében csiszolja meg a felületet. Alapozzon egy rétegben a KEMOCEL alapozóval. A HARDLUX kalapácslakk felhordása két rétegben javasolt. Felhordható ecsettel, hengerrel, szórással. Átfesthető: min. 16 óra. Közvetlen erős napfényben, illetve 10°C alatt nem javasoljuk festési munkálatok végzését. Eszközök tisztítása HARDLUX kalapácslakk hígítóval. 

 

  • KIADÓSSÁG:
   4-5 m2/liter egy rétegben, ecsettel felhordva. A kiadósság nagyban függ a felülettől és a felhordás módjától.
    
  • HÍGÍTÓ: 
   HARDLUX kalapácslakk hígító, max. 5% 

   

  A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató