Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Hardlux Metal Efekt Direct dtm fémhatású festék antracit 0,75 lit. (6db/#)

Hardlux Metal Efekt Direct dtm fémhatású festék antracit 0,75 lit. (6db/#)
Hardlux Metal Efekt Direct dtm fémhatású festék antracit 0,75 lit. (6db/#)

https://youtu.be/Sc7hOBr03kQ?list=PL3wu3n-j-SV2MdXBwJ7jjwsFTj2IorJ2n 

HARDLUX fémhatású lakk DIRECT DTM korróziógátló alapozó és fedő zománc is egyben, amelyet kültéri és beltéri fémfelületek védelmére és dekorációjára használnak, ahol szeretnénk fémhatást elérni. Korrózigátló tulajdonsága miatt közvetlenül rozsdás fémfelületre is felhordható, miután a felületről eltávolítottuk  a levél rozsdát, acél, horganyzott  felületre és meglévő bevonatokra is egyaránt  felhordható. Sima felületeket, mint például az aluminiumot, szükséges megcsiszolni, hogy megfelelő tapadást bitosítsuk. Kemodur S alapozót horganyzott és réz felületeknél használjuk.

 • KIADÓSSÁG:
  10-12 m2/liter  egy rétegben 40 µm szárazfilm réteg vastagság esetén.
   
 • HÍGÍTÓ: 
  Szintetikus hígító.
   
 • ÁTFESTHETŐSÉGI INTERVALLUM: 
  24 óra.
   
 • FELHORDÁSI MÓD:
  Szórással,ecsettel vagy hengerrel. Felhasználható gyári lezárt csomagolásban, száraz és jól szellőztetett, napfénytől védett helyen tárolva +5°C és +25°C között legalább a csomagoláson jelzett időpontig.
   
 • MARADÉK ANYAG ÉS CSOMAGOLÁS KEZELÉSE:
  A kanna tartalmát teljes mértékben ki kell üríteni. Azt át kell adni az újrahasznosítható udvarban vagy zöld szigeten. Jogi személyek mint csomagolási hulladék adják át az erre felhatalmazott gyűjtő számára.
  VOC: EU határérték erre a termékre A(i): 500 g/l (2010). Ez a termék legfeljebb 499 g/l VOC-t tartalmaz. 
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató