Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

Kemolux AK alapozó fémre vörös T201 0,2 lit.

Kemolux AK alapozó fémre vörös T201 0,2 lit.
Kemolux AK alapozó fémre vörös T201 0,2 lit.

12db/karton

A KEMOLUX AK alapozó fémre egy alkid korróziógátló alapozó, mely kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Egyszerű felhasználhatósága népszerűvé teszi a lakossági felhasználók körében is. Hosszantartó védelmet biztosít.
ALKALMAZÁSI TERÜLET
Használat előtt keverje fel alaposan a festéket. A felület legyen tiszta, száraz, por, zsír és egyéb szennyeződéstől mentes. Az esetleges rozsdát festés előtt távolítsa el a felületről. Közvetlen erős napfényben, illetve 10°C alatt nem javasoljuk festési munkálatok végzését. Felhordható ecsettel, hengerrel, szórással vagy mártással két rétegben. A tökéletes védelem biztosításához a két réteg teljes száraz rétegvastagsága érje el a 60 mikront. A két réteg felhordása között leglább 16 óra száradási időt kell biztosítani. Érintésszáraz: 3-4 óra, teljes száradás: 24 óra. Eszközök tisztítása szintetikus hígítóval.
KIADÓSSÁG: 13-14 m2/l egy rétegben, sima felületen, 30 mikronos rétegvastagság esetén.
RÉTEGREND
1-2 x KEMOLUX AK alapozó fémre
2 x KEMOLUX zománcfesték / HARDLUX zománcfesték / HARDLUX fémhatású festék
CSOMAGOLÁS: 0,20 l / 0,75 l / 2,5 l / 10 l / 18 l
HÍGÍTÓ
szintetikus hígító
VÁLASZTÉK
fehér
T201 piros
T202 szürke

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató