Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

Lazurit alapozó (ADR-UN3082) 18 lit.

Lazurit alapozó (ADR-UN3082) 18 lit.
Lazurit alapozó (ADR-UN3082) 18 lit.

Az ULTRA LAZURIT BASE faalapozó, amely minden, külső hatásoknak kitett faszerkezeten alkalmazható, és amelynek biocid hatóanyagot tartalmazó filmje véd a gombásodástól, penészesedéstől és algásodástól. < 0,2 % IPBC hatóanyagot tartalmaz.
ALKALMAZÁS
Az időjárási változásoknak kitett elemek (nyílászárók, burkolatok, kerítések és hasonlók) esetében a LAZURIT bevonatrendszer favédő alapozójaként van rá szükség. Száraz (legfeljebb 12% nedvességtartalmú) és alaposan megmunkált fafelületekre merítéssel, locsolással, ecsettel, vagy szivaccsal kerül felhordásra, amíg a fa jól szívja az anyagot. beivódik a védendő elem minden oldalán. Az utólag megdolgozott felületeket újra le kell kenni a védőanyaggal. 16-24 órás száradás után folytatható a favédelmi folyamat, lazúr, vagy pigmentált alkid bevonatok használatával.
KIADÓSSÁG: 10 – 13 m2/l egy rétegben, a fa nedvszívó képességétől és feldolgozottsági fokától függően.
FOGYASZTÁS: 0,1 l/m2 egy rétegben.
RENDSZER / FA
1× ULTRA LAZURIT BASE
2× LAZURIT / LAZURIT lakk / ULTRATON / ULTRATOP
VÁLASZTÉK
Színtelen.
HÍGÍTÓ
Hígítás nem szükséges.
CSOMAGOLÁS
0,75 l / 4 l / 18 l

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató