Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

Military Paint RAL 8027 mud brown*

Military Paint RAL 8027 mud brown*
Military Paint RAL 8027 mud brown*

A fényvisszaverődésgátló festéket katonai álcázásra, valamint katonai felszerelések felújítására is használják. Széles körű alkalmazás a maszkolás a vadászat, de leginkább a maszk a felszerelés nagyon népszerű ASG játékok, mint MilSim.
Katonai szimulációk is ismert informálisan, mint a háborús játékok egy katonai akció által szervezett civilek, mint egyfajta szabadtéri kikapcsolódás.
A MilSim legnépszerűbb formái a paintball játékok és az airsoft kiterjesztett változatai. Az ilyen játékok során fegyverutánzatokat használnak, a leggyakoribb az Air Soft Gun vagy (kevésbé) a paintball pisztolyok vagy a LaserTag (különösen azokban az országokban, ahol a törvény tiltja az airsoft utánzatok használatát). A Military Paint új termékcsaládja megfelel a hobbisták elvárásainak.
A Military Paint speciálisan kiválasztott színeinek köszönhetően professzionális álcázást készíthet katonai felszerelésének, vagy felújíthatja azt.
A MILITARY PAINT álcázó rendszere 3 az 1-ben:
1. a festett felület korróziógátló védelme
2. festékek a 11 leggyakoribb színben
3. külső tényezők elleni védelem .
Figyelmeztetés: A festék kompatibilis minden festékrendszerrel (alkid, akril, nitro-kombinált) víz- és oldószeres bázisú festékkel.
Magas tapadású. Rövid száradási idő akár 8 percig! Érintésszáraz: 15-20 perc; Keményített állapotban: 10-14 óra. Hatékonyság 1,5-2 m2, színtől és felülettípustól függően, egy alkalmazással. A festett felület matt felülete. A katonai álcázás 11 leggyakoribb színének választéka . Beltéri és kültéri használatra. Kapacitás 400 ml  

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató