Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Prémium Glet 8 kg. (2db/#)

Prémium Glet 8 kg. (2db/#)
Prémium Glet 8 kg. (2db/#)
Minimális rendelési mennyiség 2

A PRÉMIUM GLETT egy diszperziós javítótapasz beltéri falak és mennyezetek finom javítására, egyenetlenségek simítására, finom repedések, hiányok kitöltésére.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:
Ásványi vakolat, cementvakolat, beton (1 hónapnál régebbi), gipszkarton, faforgácslap. Alapozzon SIMPRA mélyalapozóval. Felület legyen száraz, kemény, állékony, tiszta, és a hőmérséklete legyen fagypont felett, olajtól, zsírtól, portól, salétromtól mentes. A felhordás előtt javasoljuk SIMPRA mélyalapozó alkalmazását, vízzel 1:1 arányban hígítva. A Prémium Glettet 6 órával az alapozás után lehet felvinni a felületre (hőmérséklet 20° C és a relatív páratartalom, relatív páratartalom <65%). Alkalmazás két rétegben, kézzel vagy géppel. A második réteg felvihető, ha az első réteg teljesen száraz. Javasolt rétegvastagság körülbelül 1-2 mm; vastagsága két rétegben kb. 3 mm. Felhasználás előtt alaposan keverje fel az anyagot. Használjon rozsdamentes acél simítót a felhordáshoz. A felesleges glettet távolítsa el, majd simítsa el a felületet. Miután az első réteg teljesen megszáradt, vigyen fel második réteget és simítsa el. Száradás után csiszolja meg a felületet finom szemcséjű csiszolópapírral (kézzel vagy géppel, P220-as ajánlott), és távolítsa el a port. Gépi felhasználás: vakológéppel hordja fel egyenletes eloszlásban a glettet a felületre, majd simítsa rozsdamentes acél símítóval. Két rétegben gletteljen. Ha szükséges, hígítsa a terméket legfeljebb 3% vízzel a gépi alkalmazás előtt, és keverje fel jól. Az alkalmazás során a levegő és a felület hőmérséklete nem lehet kevesebb, mint +5°C és több, mint +35°C, a relatív páratartalom nem haladhatja meg a 80%-ot, de 65% alatti érték az ideális. A teljesen száraz, csiszolt és pormentes glett átfesthető diszperziós falfestékekkel. 

 • SZÁRADÁSI IDŐ KÉT RÉTEG KÖZÖTT (ÁTFESTHETŐ):
  Átfesthető kb. 12 órát követően (hőmérséklet 20° C és a relatív páratartalom, relatív páratartalom <65%)

 • KIADÓSSÁG:
  0,5-0,75 kg/m2, 1 mm rétegvastagság esetén

 • HÍGÍTÓ:
  Kézi felhordás esetén hígítás nem szükséges.
  Gépi felhodáshoz tiszta vízzel max. 3%-ban. 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató