Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

Tekapur Pisztolyhab Mega XXL All Season Low Expansion 900ml. (12db/#)

Tekapur Pisztolyhab Mega XXL All Season Low Expansion 900ml. (12db/#)
Tekapur Pisztolyhab Mega XXL All Season Low Expansion 900ml. (12db/#)
Minimális rendelési mennyiség 12

A Tekapur MEGA XXL ALL SEASON LOW EXPANSION egy egykomponensű, légnedvesség hatására megkötő pisztolyos poliuretánhab. A megszilárdult hab végső térfogata 40% -kal több, mint a normál PU hab esetében.
Alacsony hőmérsékleten is -10 °C-ig használható. Nagyobb hozam (nagyobb térfogat) még alacsony hőmérsékleten is. 40% -kal több habot tartalmaz, mint a normál pisztolyos PU-hab, ami a dobozok ritkább cseréjét és a gyorsabb munkát jelent.
A Tekapur MEGA XXL ALL SEASON LOW EXPANSION további előnyös tulajdonsága hogy, egy alacsony expanzitású egykomponensű poliuretánhab.
A kinyomás után a hab rendkívül alacsony utódagadással rendelkezik, és nagyon jól tapad a felületekhez. Ez lehetővé teszi az egyszerű ragasztást egyenetlen felületeken is, és egyenesíti őket. A hab pontos felhordása lehetővé teszi a munkák gyorsabb végrehajtását és a gazdaságos felhasználást.
Az alacsony utódagadás és a jó tapadás miatt a habot különféle építőanyagok, például falépcsők és ablakpárkányok rögzítésére és tömítésére is használják. A pontos hab adagolás lehetővé teszi a befejező munkák gyorsabb befejezését és a gazdaságos fogyasztást. Kiszerelés: 900ml. Beépíthető vele akár 5 db. szokványos méretű szokványos ablak is.
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
felületnek tisztának, por-, zsír- egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A száraz és porózus felületeket vízzel kell nedvesíteni 0 °C feletti hőmérsékleten. A dózis tartalmának hőmérséklete legalább –5 °C. Amennyiben a dózis hidegebb, legfeljebb 40 °C-os vízbe kell meríteni, mintegy 20 percre. Használat előtt a dózist szeleppel lefelé kell fordítani és jól felrázni. Ezután rácsavarjuk a pisztolyra, és behúzva tartjuk a ravaszt mintegy 2 másodper-cig, hogy a pisztoly megteljen a habbal. Munka közben a dózist állandóan lefelé kell tartani. A ravasz megnyomásával megindul a hab kiáramlása. A kívánt habmennyiséget a pisztoly hátulján levő csavarral lehet szabályozni. Dóziscserénél az új dózist jól felrázzuk, az elhasználtat eltávolítjuk és azonnal az újjal cseréljük le, különben a hab megszilárdulhat a pisztoly adapterében. A pisztoly porlasztóján megszilárdult habot mechanikai úton kell eltávolítani. Rövidebb munkaszünetek alkalmával el kell csavarni a pisztoly hátulján levő csavart, miközben a dósist a pisztolyon hagyjuk. A dózisnak nyomás alatt kell lennie, és legalább félig telinek, hogy a hab ne kössön meg a pisztolyban. Ha munka közben hosszabb szünetet tartunk, a pisztolyt meg kell tisztítani Tekapur Cleaner tisztítószerrel. Munka közben figyelembe kell venni, hogy a hab a felvitelt követően 30-50%-kal megdagad. Amennyiben 5 cm-nél nagyobb rést kell betömni, akkor több rétegben kell az anyagot felvinni. A második réteg akkor kerül fel, amikor az első réteg már megszilárdult. A szilárdulást úgy gyorsíthatjuk fel, hogy a habot vízzel megspricceljük. A megszilárdult habot meg kell védeni az UV sugárzástól. Amikor a hab megszilárdult, éles késsel körül kell metszeni. Ezt követően elkezdődhetnek a befejező munkálatok – gipsszel, megfelelő tömítőanyaggal fedjük be, átragasztjuk, átfestjük stb. Ha nem használtuk el az egész dózist, a szelepet Tekapur Cleaner tisztószerrel tisztítjuk meg. A megszilárdult habot mechanikai úton távolíthatjuk el.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató