Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

TKK Garden Clinker Protect 0,8 kg klinker megóvásához

TKK Garden Clinker Protect 0,8 kg  klinker megóvásához
TKK Garden Clinker Protect 0,8 kg klinker megóvásához

https://www.tkkgarden.com/hu/tkk-garden-clinker-protect
A TKK Garden Clinker Protect vízálló, szilán/szilikán és lenolaj alapú impregnálószer, amely az ásványi porózus építőanyagok befejező megvédésére szolgál, elsősorban a fényezetlen klinkertégla és a téglából készült kikövezésre szolgáló elemek víztől/nedvességtől való megvédésére. Emellett a Silifob Klinkertégla felfrissíti a megvédett anyagok természetes színét, amelyek ezáltal sötétebb színárnyalatot vesznek fel.
Kiszerelés: 0,8 kg
Tárolás
A TKK Garden Clinker Protect gyúlékony folyadék, ezért a gyúlékony folyadékok tárolására vonatkozó előírásoknak megfelelő lerakótokban kell tárolni. A TKK Garden Clinker Protect-et a jól lezárt csomagolásban kell tárolni hűvös és szellős helyiségben, gyújtó- és hőforrásoktól, valamint a közvetlen napfénytől távol. Jól zárt, sértetlen csomagolásban legalább a gyártás dátumától számított 2 évig használható.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató