Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

TKK PU FIX Pisztolyos BUILDING BLOCK ADHESIVE 800 ml.

TKK PU FIX Pisztolyos BUILDING BLOCK ADHESIVE 800 ml.
Új
TKK PU FIX Pisztolyos BUILDING BLOCK ADHESIVE 800 ml.
Minimális rendelési mennyiség 12

Belső falépítő és gipszkarton ragasztóhab 

 

Termékleírás:

Egykomponensű alacsony tágulású, kiváló végleges szilárdsággal rendelkező poliuretán ragasztó válaszfalak építésére (habarcs helyettesítésére) és különféle építőanyagok ragasztására. Nem alkalmas teherhordó falak építésére. Jó tapadást biztosít a téglával, a betonnal, a pórusbetonnal, a kővel, a faanyagokkal, valamint más építőipari és szigetelő anyagokkal. A ragasztóanyag a levegő nedvessége és az alap nedvessége által keményedik meg.
5-10 perc elteltével kezd keményedni az alábbi körülmények között ( 20°C, 60%), 30 perc-1 óra alatt teljesen megkeményedik, a hőmérséklettől és a nedvességtől függően. A megkeményedett ragasztó szakító szilárdsága: 0,35-0,40 MPa. +5°C és +35°C közötti hőmérsékleten alkalmazható, a palack optimális hőmérséklete pedig 20°C-25°C fok. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató