Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Top Mat matt fal-lakk 5 lit. (2db/#)

Top Mat matt fal-lakk 5 lit. (2db/#)
Top Mat matt fal-lakk 5 lit. (2db/#)
Minimális rendelési mennyiség 2

Mosásálló és kopásálló, színtelen matt bevonatot képez a falfestéken, mely alkalmassá teszi nagy forgalmú helységek falainak védelmére (pl. iskolák, óvodák, kórházak, hivatalok folyósóinak és termeinek falfelületei). Mosószeres vízzel és hígított fertőtlenítő szerekkel tisztítható. Víztaszító felületet biztosít.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:
A felület legyen száraz, állékony, egyenletes és tiszta, portól, zsírtól, olajtól és egyéb szennyeződésektől mentes. Fesse le a felületet a megfelelő rétegrendben KEMOPOL vagy KEMOPOL PLUS vagy KEMOPOL PREMIUM falfestékkel. Használat előtt keverje fel alaposan a lakkot. A felhordás ecsettel, hengerrel vagy szórással történhet, két rétegben. Az első réteg max. 5%-ban hígítható. A második réteget száradást követően vigye fel a felületre. A levegő és a felület hőmérséklete legyen +5°C és +30°C között. A használaton kívüli festék dobozát zárja vissza. Eszközök tisztítása vízzel, közvetlenül a használatot követően. 

  • SZÁRADÁSI IDŐ KÉT RÉTEG KÖZÖTT (ÁTFESTHETŐ):
    4-6 óra (teljes száradást követően)

  • KIADÓSSÁG: 
    10-12 m2/liter egy rétegben

  • HÍGÍTÓ: 
    Max. 10% tiszta víz. Alaposan keverje fel a festéket! 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató