Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

Top Prémium színes falfesték 05 álom füge 2,5 lit.

Top Prémium színes falfesték 05 álom füge 2,5 lit.
Top Prémium színes falfesték 05 álom füge 2,5 lit.

A TOP PREMIUM beltéri diszperziós falfesték egy kellemes és divatos színvilággal rendelkező kész színekre kevert festékcsalád, mely praktikus kiszerelésével segíti a könnyű felhasználást. Nagy kiadósság, jó fedőképesség, rugalmasság és dörzsállóság jellemzi. A bevonat hosszútávú és esztétikus védelmet biztosít.
ALKALMAZÁSI TERÜLET
A felület legyen száraz, állékony, egyenletes és tiszta, portól, zsírtól, olajtól és egyéb szennyeződésektől mentes. Alapozzon SIMPRA mélyalapozóval. Használat előtt keverje fel alaposan a festéket. A felhordás ecsettel, hengerrel vagy szórással történhet, két rétegben. Hígítása nem szükséges. A második réteget száradást követően vigye fel a felületre. A levegő és a felület hőmérséklete legyen +5°C és +30°C között. A használaton kívüli festék dobozát zárja vissza. Eszközök tisztítása vízzel.
KIADÓSSÁG
2,5 l/20 m2
CSOMAGOLÁS
2.5 l
HÍGÍTÓ
tiszta víz

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató