Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Ultra Decking Oil teraszolaj színtelen 0,75 lit. (6db/#)

Ultra Decking Oil teraszolaj színtelen 0,75 lit. (6db/#)
Ultra Decking Oil teraszolaj színtelen 0,75 lit. (6db/#)

https://youtu.be/ROkqNrC-2QY?list=PL3wu3n-j-SV2MdXBwJ7jjwsFTj2IorJ2n  

Az ULTRA DECKING OIL speciális olaj természetes olajból és viaszból készült, ideális kültéri fafelületek védelmére. A felület előkészítése: A felület legyen száraz (maximális nedvesség tartalom: 12%), tiszta és pormentes. Csiszolja át a régi bevonatokat, javítsa meg a fa sérüléseit.

ALKAMAZÁS:
Ecsettel vigye fel a felületre úgy, hogy lefedje az egész felületet, és hagyja, hogy felszívódjon 15 percig. Nem nedvszívó felületeken törölje le a maradék olajat pamut ruhával.
Ápolás: Az első alkalmazást követő hat hónap után az optimális védelem érdekében egy karbantartó bevonatot kenjen fel, majd 12 hónaponként egyszer ismételje meg.
Felület előkészítése: A felület kezelése előtt tisztítsa meg a faszerkezetet az Ultra decking cleaner használatával. Mossa le tiszta vízzel. A teraszokat két nappal a védelem alkalmazása után lehet használni. Használat előtt és alatt rendszeresen keverje össze a terméket. Felhasználás után szorosan zárja be a maradékot tartalmazó csomagolást.
 

 • SZÁRADÁSI IDŐ:
  5 óra

 • HIGÍTÁS:
  Nem szükséges. Eszközök tisztítása szintetikus hígítóval.

 • KIADÓSSÁG:
  10-12 m2/liter a felszín nedvszívó tulajdonságától függően.

 • FIGYELMEZTETÉS:
  SPONTÁN ÖNGYULLADÁS ELŐFORDULHAT!
  Az átáztatott ruhák, rongyok nyílt láng jelenléte nélkül is meggyulladhatnak, ezért használat után vízben kell áztatni vagy elégetni. 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató