Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

Ultraton Oil lazúrolaj 02 színtelen 0,75 lit. (6db/#)

Ultraton Oil lazúrolaj 02 színtelen 0,75 lit. (6db/#)
Ultraton Oil lazúrolaj 02 színtelen 0,75 lit. (6db/#)

6db/karton

ULTRATON OIL: Olajos bevonat kül- és beltéri fafelületek védelmére. Vízlepergető hatása miatt kiválóan alkalmas kerti bútorok, kerítések, teraszok, pergolák, fal- és mennyezetburkolók festésére. Az alapra hordja fel min. 2-3 rétegben. A felhordások után várjon 30 percet, hogy az olaj beivódjon a fába, majd a felesleget távolítsa el pamutrongy segítségével. Két réteg festése között várjon legalább 24 óra száradási időt. A  faanyag legyen tiszta és száraz, legfeljebb 12% nedvességtartalmú. Azokat a felületeket amelyeket korábban más termékekkel (pl. olaj alapú festékekkel vagy lakkokkal kezeltek, teljesen vissza kell csiszolni a fafelületig az Utraton Oil használata előtt. A termék ecsettel, hengerrel vagy szivacskefével alkalmazható (mártással nem). A kezelt fafelületek optimális védelméhez a bevonatot évente legalább egyszer meg kell újítani. Keverje fel alaposan használat előtt. Hígítás nem szükséges, eszközök tisztítása szintetikus hígítóval. Kiadósság: 5-11 m2/liter a felület nedvszívó képességének függvényében. Kiszerelés: 0,75 lit és 2,5 lit.


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató