Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

UltraTOP selyemfényű vastaglazúr 13 paliszander 4 lit. (4db/#)

UltraTOP selyemfényű vastaglazúr 13 paliszander 4 lit. (4db/#)
UltraTOP selyemfényű vastaglazúr 13 paliszander 4 lit. (4db/#)

4db/karton

Az ULTRATOP vastaglazúr egy kiváló minőségű, vízlepergető hatású, hosszantartó védelmet biztosító oldószeres selyemfényű vastaglazúr kül- és beltéri fa felületekre. Időjárásálló, UV álló. Korszerű összetételének és gazdag színválasztékának köszönhetően a legszélesebb körű vevői igények kielégítésére alkalmas. Puha- és keményfa felületeken egyaránt alkalmazható.
FAVÉDELEM
hosszantartó védelem
UV elleni adalék
vízlepergető hatás
gazdag színválaszték
ALKALMAZÁSI TERÜLET
Használat előtt keverje fel alaposan a festéket. A felület legyen tiszta, száraz, por, zsír és egyéb szennyeződéstől mentes. Az esetleges régi festék vagy lazúr maradékot a felületről el kell távolítani. Alapozzon ULTRA LAZURIT favédőszerrel. Felhordás ecsettel, hengerrel, szórással, 2-3 rétegben. Átfesthető: 12-24 óra. Közvetlen erős napfényben, illetve 10°C alatt nem javasoljuk festési munkálatok végzését. Eszközök tisztítása szintetikus hígítóval.
KIADÓSSÁG
10-12 m2/l egy rétegben
RÉTEGREND
Beltér: 1x ULTRA LAZURIT favédőszer + 1-2x ULTRATOP
vastaglazúr Kültér: 1x ULTRA LAZURIT favédőszer + 2-3x ULTRATOP vastaglazúr
CSOMAGOLÁS
0,75 l / 2,5 l / 4 l / 18 l
HÍGÍTÓ
hígítás nem szükséges 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató