Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

Aqualux Strong fehér 0,8 lit. (6db/#)

Aqualux Strong fehér 0,8 lit. (6db/#)
Aqualux Strong fehér 0,8 lit. (6db/#)
Minimális rendelési mennyiség 3

Az Aqualux Strong egy kiváló fedőképességű, akrilgyanta alapú bevonat, melynek gombaölő hatóanyagot tartalmazó filmje védelmet biztosít a gombákkal, penészgombákkal és algákkal szemben. Kezelt fafelületek díszítésére és felújítására szolgál. Beltéri és kültéri használatra, nedvességnek nagyobb mértékben kitett fafelületeken (faszerkezetek, falpanelek, fából készült homlokzatok, kerítések, lécek, OSB, rétegelt lemez, furnérlemez stb.) való alkalmazáshoz. Új, korábban már lefestett, vagy gombaölő szerekkel kezelt és az idő során elsötétedett fafelületek festésére, valamint sötét árnyalatú festékek világosítására használható.

FELHORDÁS MÓDJA:
Száraz faanyagra (a fa nedvességtartalma legfeljebb 10%), hogy jobban beszívódjon a fa szerkezetébe. A régi bevonatot felújítás előtt előzetesen át kell csiszolni csiszolópapírral, és az összes keletkezett port alaposan el kell távolítani. Száraz és tiszta, rozsdától és penésztől mentes felületre, ecsettel, szórással, vagy hengerrel kell felhordani, személyi védőfelszerelés használata mellett. Szükség esetén vízzel hígítandó.
A bevonatot óvja a nedvességtől a felhordás utáni első két napon. Nedves tisztítás a bevonat felhordása utáni két hét elteltével lehetséges.  

 

  • KIADÓSSÁG:
    10-12 m2/liter egy rétegben.

  • ÚJRAFESTÉSI INTERVALLUM: 
    4 óra / 20-23 °C, 65% relatív páratartalom és jó szellőztetés mellett. 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató