Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Dispervan homlokzatfesték bázis 15 lit.

Dispervan homlokzatfesték bázis 15 lit.
Dispervan homlokzatfesték bázis 15 lit.

Az akril diszperziós festék kiváló tapadási tulajdonsággal rendelkezik, ellenáll az időjárás hatásainak, könnyen felhasználható, kopásálló és páraáteresztő.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:
A felület legyen száraz, sima, szilárd, állékony és portól, zsírtól és olajtól mentes. Festés előtt alapozzon SIMPRA mélyalapozóval, majd száradást követően vigye fel a felületre a homlokzatfestéket 2 rétegben. A második réteg felvitele előtt várja meg a felület teljes száradását. A felhordás ecsettel, hengerrel vagy szórással történhet. Az első réteg hígítható 5-10%-ban tiszta vízzel. A levegő és a felület hőmérséklete legyen +5°C és +35°C között. Közvetlen napsugárzásnak, vagy erős szélnek kitett felületen ne történjen munkavégzés (túl gyors száradás), vagy védekezzen takarással. Esőben, ködben ne történjen munkavégzés. A felület a felhordást követően 48 óráig nem ázhat meg és nem lehet a hőmérséklet +5°C alatt. Eszközök tisztítása vízzel. 

  • KIADÓSSÁG
    8-10 m2/liter egy rétegben

  • HÍGÍTÓ:
    Tiszta víz. 
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató