Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Dispervan homlokzatfesték bázis 15 lit.

Dispervan homlokzatfesték bázis 15 lit.
Dispervan homlokzatfesték bázis 15 lit.
27 614 Ft
Nettó ár: 21 743 Ft
  • Raktáron: Nincs raktáron
  • Cikkszám: C211002
  • EAN: 3850280211002

Az akril diszperziós festék kiváló tapadási tulajdonsággal rendelkezik, ellenáll az időjárás hatásainak, könnyen felhasználható, kopásálló és páraáteresztő.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:
A felület legyen száraz, sima, szilárd, állékony és portól, zsírtól és olajtól mentes. Festés előtt alapozzon SIMPRA mélyalapozóval, majd száradást követően vigye fel a felületre a homlokzatfestéket 2 rétegben. A második réteg felvitele előtt várja meg a felület teljes száradását. A felhordás ecsettel, hengerrel vagy szórással történhet. Az első réteg hígítható 5-10%-ban tiszta vízzel. A levegő és a felület hőmérséklete legyen +5°C és +35°C között. Közvetlen napsugárzásnak, vagy erős szélnek kitett felületen ne történjen munkavégzés (túl gyors száradás), vagy védekezzen takarással. Esőben, ködben ne történjen munkavégzés. A felület a felhordást követően 48 óráig nem ázhat meg és nem lehet a hőmérséklet +5°C alatt. Eszközök tisztítása vízzel. 

  • KIADÓSSÁG
    8-10 m2/liter egy rétegben

  • HÍGÍTÓ:
    Tiszta víz. 
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató