Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem!

Final Szilikon 1,5 kapart fehér készvakolat 25 kg.

Final Szilikon 1,5 kapart fehér készvakolat 25 kg.
Új
Final Szilikon 1,5 kapart fehér készvakolat 25 kg.

Vödrös kiszerelésű szilikon készvakolat kapart hatású vízlepergető és öntisztuló homlokzati felületek kialakítására. Vízlepergető, UV és időjárás álló, véd a penész és alga kialakulásával szemben. Igény esetén beltérben is alkalmazható.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:
Alkalmazható ásványi és cement alapú vakolatok és burkolatok, gipszkarton, farost lemez és beton felületeken, továbbá ideális megoldás hőszigetelő rendszerek díszítő vakolataként.

SZÍN:
A kínálatban megtalálható mind a gördülőszemcsés, mind a kapart jellegű vakolat típus, többféle szemcseméretben. Több ezer színre színezhető a TOP MIX színkeverő rendszeren.

FELHASZNÁLÁS:
Az alkalmazás kizárólag a megfelelő időjárási körülmények között történhet: A levegő és a felület hőmérséklete legyen +5°C és +30°C között, a relatív páratartalom legyen kisebb, mint 80%. Az alapvakolat legyen tökéletesen száraz és állékony. Közvetlen napsugárzásnak, vagy erős szélnek kitett felületen ne történjen munkavégzés (túl gyors száradás), vagy védekezzen takarással. Esőben, ködben ne történjen munkavégzés. A felület a felhordást követően 48 óráig nem ázhat meg és nem lehet a hőmérséklet +5°C alatt. A vakolás előtt 24 órával alapozzon FINALGRUND UNI vakolat alapozóval. Alaposan keverje fel a vakolatot gépi keverővel. Hígítás nem szükséges. A felhordás roszdamentes glettvassal vagy gépi úton történhet. A felesleges vakolatot (túlzott rétegvastagság) távolítsa el a felületről rozsdamentes glettvassal. A vakolat ideális vastagsága a legnagyobb szemcseméretek által megadott vastagság. A felhordást követően a vakolat mintázatát műanyag glettvas/simító használatával alakítsa ki. 

  • KIADÓSSÁG:
    SZG 1,5 mm – 2,2 kg / m2         

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató