Menü
Kosár

Webáruházunk kizárólag viszonteladó Partnereket szolgál ki, magánszemélyeket nem! Minimum rendelési érték 40.000 Ft + ÁFA!

Latex strong félmatt bázis 2 lit. (4db/#)

4db/karton

Erős, jó minőségű, selyemfényű festék belső falakra, különösen kopásálló, erős és rugalmas réteget biztosít. Mindezek a tulajdonságok ideálissá teszik fokozott kopásnak kitett falfelületek díszítő és védő festésére, mint például az óvodák, iskolák, kórházak, szállodák és egyéb középületek, nagy forgalmú helységek falai. Ellenáll az egészségügyi intézményekben tisztításhoz használt fertőtlenítőszereknek, enyhe tisztítószereknek. Lemosható felületet biztosít. Alkalmas az élelmiszerek feldolgozására vagy tárolására használt helységek, ipari létesítmények falainak festésére. Megfelel a következő előírásoknak: EN 1015, ISO 2811, ISO 976, EN 13300 1. osztály, az EN ISO 11998.
ALKALMAZÁSI TERÜLET
A felület legyen száraz, állékony, egyenletes és tiszta, portól, zsírtól, olajtól és egyéb szennyeződésektől mentes. Alapozzon SIMPRA mélyalapozóval. Használat előtt keverje fel alaposan a festéket. A felhordás ecsettel, hengerrel vagy szórással történhet, két rétegben. Az első réteg max. 10%-ban vízzel hígítható. A második réteget száradást követően vigye fel a felületre. A levegő és a felület hőmérséklete legyen +5°C és +30°C között. A használaton kívüli festék dobozát zárja vissza. Eszközök tisztítása vízzel.
KIADÓSSÁG
4-5 m2/l egy rétegben
CSOMAGOLÁS: 2 l /5 l / 15 l
HÍGÍTÓ
tiszta víz
Gyárilag fehér színben készül. Színezhető több ezer színre a Top-Mix színkeverő rendszeren a gyári Chromos-Svjetlost színkártyák, valamint az általánosan elterjedt színkártyák alapján. KEMOTON színezővel is színezhető.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató